Arbeidsprossessen

Butikker har eksistert i Norge i lang tid. Gjennom årenes løp har det blitt store endringer i hvordan butikkene innredes og kundenes handlemønster.  Vår lange erfaring og interesse for våre kunders «fag», har gitt oss en bred kunnskap om hvordan kundene i ulike bransjer vil ha sine butikker.

Vi streber å koble perfekt design med funksjonell form som skal gjenspeile butikken du ønsker. Samtidig prøver vi hardt å tilpasse hvert prosjekt til kundens behov. Vi er glad for å få nye utfordringer som lærer oss mer om hvordan både kunden og butikkeiere ønsker innredningen.

En ny innredning i din butikk skal ikke bare se bedre ut, men det skal også være en investering til økt salg. Den skal være funksjonell og effektiv for dine ansatte.

Det går mange kunder gjennom butikken hver eneste dag, vi ønsker at du skal gi dine kunder en best mulig opplevelse, og dette vet vi at vi kan få til. En riktig innredet butikk, med effektiv innredning, både for deg og dine kunder. Riktig og tydelig «kommunikasjon» vil ikke bare hjelpe kunden å finne varene bedre, men disse vil også få kundene til å handle mer av varene du har.

I en hektisk hverdag er det få som ønsker å bruke ekstra tid på å lete etter en vare.

Vi setter en god dialog med kundene høyt! Derfor ønsker vi et tett samarbeid, nettopp for å få et best mulig resultat. Vi hjelper deg med å lage funksjonelle løsninger som skaper atmosfæren som kunder stortrives i. Vinn-vinn, sier vi!

I bunnen av alle våre tjenester ligger høy kvalitet, kunnskap og god service.

 

Vi hjelper deg fra A til Å med:
Butikkinnredning
Display/point of sales
Vareplassering
Produktutvikling
Roll-outs
Gjennomføring
Montasje
Prosjektledelse
Prototyper
Din samarbeidspartner når det gjelder