En noe større utrulling

Etter å ha jobbet med prototyper og vareutvikling over sommeren kunne vi i september starte med omgjøringen av brødavdelingen i Kiwi butikkene i Norge.

Den nye avdelingen skal gi større fokus på småvarer og kjapp handel. Brødene vil være sortert etter grovhet og gjøre det lettere for kunden, i tillegg til at den vil vise frem de ulike brødtypene på en bedre måte. Vi leverer både stor eller liten avdeling, alt etter hva som måtte passe butikken best.

img_1155

4-felt-brod

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har bygget om et sted mellom 45 og 50 butikker i uken. I forkant av dette har vi kartlagt alle butikkene, slik at vi fant løsningen som passet best for hver enkelt butikk.

Innen utgangen av 2016 vil vi ha bygget om brødavdelingen i 519 butikker. I tillegg til å montere ny brødavdeling i alle butikkene levere vi også en praktisk dør til pallekarm, slik at butikkene vil få mulighet til å oppbevare for eksempel vaskeartikler lett tilgjengelig i butikk. Vi har også fått utviklet en rullegardin som butikkene kan dra ned foran alkoholholdige drikkevarer i butikken, med informasjon om salgstidene for disse.
dorrullgardin

Anbefal
Del videre
Tagger